Voorstelling nieuwe medewerker

Eva Stassijns versterkt sinds begin december het Vechtsportplatform team, als stafmedewerker communicatie en vorming. Een nieuwe medewerker vraagt om een introductie! Hieronder stelt Eva zich kort even voor:

“Ik ben afgestudeerd als Master Lichamelijke Opvoeding & Bewegingswetenschappen aan de Universiteit van Gent. Gaandeweg ontwikkelde ik ook een interesse in communicatie, waar ik mij graag verder in wil verdiepen binnen deze job. Naast het werk, ben ik, als topsporter in gewichtheffen en CrossFit, voornamelijk te vinden in een CrossFit box of krachtzaal. Buiten enkele initiaties boks en lessen judo tijdens mijn opleiding, heb ik echter nog geen affiniteit met risicovechtsporten, al weet ik wel wat het is om af te zien op training ;). Ik kijk er dan ook naar uit om meer te leren over alle aspecten van risicovechtsporten!”

Heb je een vraag voor Eva? Je kan haar contacteren via eva@vechtsportplatform.be.

deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste berichten

EHBO-opleiding 2024

Korte samenvatting Zaterdag 23 maart 13:00 – 16:00 Driesstraat 26, 1982 Elewijt Gratis Vechtsport beoefenen vinden we fantastisch maar zoals

Lees meer »