Volg dit najaar een EHBO opleiding

Een basisopleiding EHBO, dat is natuurlijk voor iedereen interessant en zeker als je als trainer regelmatig sporters begeleidt. De Vlaamse Ju-Jitsu Federatie organiseert dit najaar een EHBO opleiding, deze is ook toegankelijk voor de leden van volgende vechtsportfederaties: Judo Vlaanderen, Karate Vlaanderen, Taekwondo Vlaanderen, VKBMO, Vlaamse Boksliga, Vlaamse Vechtsport Associatie, Vlaamse Wushu Federatie. Volgde jij als vechtsporttrainer nog geen opleiding, dan is dit een uitgelezen kans om je bij te scholen samen met andere vechtsporttrainers! De opleiding bestaat uit twee delen, een deel theorie (1.5 uur) en een deel praktijk (1.5 uur).

Het theoriegedeelte kan je op twee momenten volgen; online op donderdag 12 oktober van 19u30 tot 21u, of op het fysieke opleidingsmoment van 4 november, te Elewijt (13u-14u30). We vragen echter zoveel mogelijk te kiezen voor de online optie aangezien het theorielokaal te Elewijt maar 30 deelnemers toelaat.

Voor het praktijkgedeelte is er meer plaats. Dit praktijkgedeelte gaat eveneens fysiek door op 4 november, op dezelfde locatie (14u30-16u).

Voor het fysieke gedeelte van de opleiding wordt je op het volgende adres verwacht; zijnde Driesstraat 26, 1982 Elewijt.

Op dit fysieke moment kan je per deelnemende club bovendien één gratis EHBO-koffer mee naar huis nemen. Dit kadert in een actie waarvoor Sport Vlaanderen, Gezond Sporten en het Rode Kruis Vlaanderen de handen in elkaar sloegen, om de lancering van hun online module ‘Eerste hulp in de sportclub’ in de verf te zetten.

deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste berichten