Volg de bijscholing Vechtsport en recht!

Korte samenvatting
Datum
Maandag 11 maart
Tijdsframe
19:00 – 20:30
Locatie
Online
Prijs
Gratis (leden), of 30 euro (niet-leden)

Mag je bij een burgerarrest gebruik maken van vechtsporttechnieken? Wat zijn de verschillende types van dopingcontroles? Ben je aansprakelijk wanneer je tegenstander geblesseerd raakt door een worp, greep of stoot van jou? Interesse in het antwoord op deze vragen, en een heleboel andere? Sluit dan zeker aan bij de bijscholing Vechtsport en recht dit voorjaar, georganiseerd door de Vlaamse Ju-Jitsu federatie.

 

De bijscholing staat zowel open voor leden van andere federaties aangesloten bij de federatiewerkgroep (Judo Vlaanderen, Karate Vlaanderen, Taekwondo Vlaanderen, VKBMO, de Vlaamse Boksliga, de Vlaamse Vechtsport Associatie en de Vlaamse Wushu Federatie) als voor leden van clubs, aangesloten bij een federatie die niet werkzaam is binnen deze werkgroep. In dit eerste geval volg je de bijscholing gratis. In dit laatste geval bedraagt de inschrijvingskost 30 euro. Na inschrijving ontvang je een factuur dat voor 3 maart betaald dient te worden. Stuur na betaling een betalingsbewijs door naar info@vechtsportplatform.be om jouw inschrijving te bevestigen: deze inschrijvingen worden op 3 maart afgerond.

 

Je kan aansluiten als trainer, bestuurslid, sporter, ouder van een minderjarige sporter… Kortom, iedereen met interesse is welkom!

De bijscholing gaat online door door op maandagavond 11 maart 2024, van 19u tot 20u30.

deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste berichten