Toelatingsproef initiator risicovechtsporten

Korte samenvatting
Datum
21 oktober
Tijdsframe
13u00 – 17u00
Locatie
De Sportschuur
Kerkstraat 17B
1653 Beersel
Prijs
15 euro
Sluiting inschrijvingen
29 september

De inschrijvingen voor de toelatingsproef zijn intussen gesloten. 

De toelatingsproef voor de initiator risicovechtsporten 2023 zal doorgaan te Beersel (De Sportschuur, Kerkstraat 17B, 1653 Beersel) op 21 oktober 2023 tussen 13u en 17u. Om deel te kunnen nemen aan de opleiding initiator risicovechtsporten dient elke kandidaat te slagen op deze toelatingsproef. De kandidaat dient via deze proef zijn/haar sporttechnische kennis en vaardigheden aan te tonen. 

 

Deelnamevoorwaarden toelatingsproef

 

  • De kandidaat toont aan over minstens 5 jaar ervaring te beschikken in de vechtsportdiscipline waarvoor geen gradenaanduiding bestaat.
  • De kandidaat toont aan de hand van een gradendiploma aan in het bezit te zijn van een 1e kyu  (bruine gordel) of een gelijkwaardige graad in de vechtsportdiscipline waarvoor wel een gradenaanduiding bestaat.
  • Aan de deelname aan de toelatingsproef is een inschrijvingsbedrag van 15 euro verbonden dat vooraf overgeschreven dient te worden.

 

 
Nadat je bent ingeschreven, zal het exacte tijdstip (tussen 13u-17u) waarop je aanwezig moet zijn minstens één week op voorhand gemeld worden. Bekijk hier alvast de inhoud van de toelatingsproef zodat je goed voorbereid aan de start staat.
 

Vragen?