Toelatingsproef initiator risicovechtsporten

Korte samenvatting
Datum
29 september
Tijdsframe
10:00 – 14:00
Locatie
Sporthal ’t Geleeg
Leopoldsburg
Prijs
15 euro
Sluiting inschrijvingen
30 augustus

De toelatingsproef voor de initiator risicovechtsporten 2024 zal doorgaan te Leopoldsburg (Sporthal ’t Geleeg, Leopoldsburg) op 29 september 2024 tussen 10u en 14u. Om deel te kunnen nemen aan de opleiding initiator risicovechtsporten dient elke kandidaat te slagen op deze toelatingsproef. De kandidaat dient via deze proef zijn/haar sporttechnische kennis en vaardigheden aan te tonen. 

Deelnamevoorwaarden toelatingsproef

  • De kandidaat toont aan over minstens 5 jaar ervaring te beschikken in de vechtsportdiscipline waarvoor geen gradenaanduiding bestaat.
  • De kandidaat toont aan de hand van een gradendiploma aan in het bezit te zijn van een 1e kyu  (bruine gordel) of een gelijkwaardige graad in de vechtsportdiscipline waarvoor wel een gradenaanduiding bestaat.
  • Aan de deelname aan de toelatingsproef is een inschrijvingsbedrag van 15 euro verbonden dat vooraf overgeschreven dient te worden.
 
Nadat je bent ingeschreven, zal het exacte tijdstip (tussen 10u-14u) waarop je aanwezig moet zijn minstens één week op voorhand gemeld worden. Bekijk hier alvast de inhoud van de toelatingsproef zodat je goed voorbereid aan de start staat.
 

Vragen?