Korte samenvatting
Datum
24 oktober 2024
Tijdsframe
09u00 – 16u30
Locatie
Virginie Lovelinggebouw
9000 Gent
Prijs
25 euro

Het Vechtsportplatform organiseert op donderdag 24 oktober haar eerste congresdag voor lokale overheden te Gent. In plaats van verschillende vormingen gespreid overheen het jaar bundelen we ze allemaal op dit moment! Of het thema risicovechtsport nu ongekend terrein is voor jouw stad of gemeente, of jullie hebben er net wel al (veel) ervaring mee, deze congresdag is er eentje om te noteren in je agenda!

Tijdens de congresdag staan we stil bij allerlei aspecten van risicovechtsport en zoomen we uiteraard in op de linken met de lokale overheden. Wat komt er aan bod?

We hebben het onder andere over het inrichten van vechtsportinfrastructuur, de organisatie van evenementen, het inzetten op de maatschappelijke meerwaarde van vechtsport en nog veel meer. Wat weten we en hoe kunnen we jullie ondersteunen? De risicovechtsportfederaties zijn ook van de partij om hun werking toe te lichten en stil te staan bij hun contacten met lokale overheden. Lokale overheden komen uiteraard zelf ook aan het woord om hun ervaringen met jullie te delen. Kortom, een dag boordevol boeiende thema’s waarbij uitwisselen en leren van en met elkaar op de voorgrond staan. Het uitgelezen moment dus om te komen kennismaken met en/of je te komen verdiepen in het risicovechtsportlandschap!

Raadpleeg het congresprogramma en schrijf je in!

In samenwerking met