Hoofdimpact tijdens het vechtsporten, wanneer en hoe reageren?

Korte samenvatting
Datum
dinsdag 7 november
Tijdsframe
20u30 – 22u00
Locatie
Online Webinar VTS Plus Marathon
Prijs
7,5 euro
Doelgroep
Trainers
Uiterste inschrijfdatum
woensdag 6 november

De Vlaamse Trainersschool (VTS) organiseert ook dit jaar weer de VTS Plus Marathon. Vanaf 6 november worden er gedurende 4 weken elke maandag, dinsdag, woensdag én donderdag sportspecifieke en sporttakoverschrijdende bijscholingen georganiseerd. Op 7 november geeft onze coördinator Fran, en tevens coördinator van het sporttakoverkoepelende Impact op het hoofd project, een webinar over hoofdimpact tijdens het vechtsporten.  Dat hoeft niet per se een big deal te zijn maar soms is het dat wel. Hoe maak je het onderscheid? En hoe reageer je als je denkt dat een sporter een mogelijke hersenschudding of een ander hoofdletsel heeft opgelopen?

De webinar staat open voor trainers binnen elke vechtsportdiscipline; er wordt stilgestaan bij een aantal sportspecifieke elementen maar het (h)erkennen en correct reageren bij mogelijke hoofdletsels wordt vechtsportoverkoepelend aangepakt.

Volg jij de webinar ‘Hoofdimpact tijdens het vechtsporten, wanneer en hoe reageren?’ op 7 november ook? Klik door voor meer informatie en de inschrijvingslink!

deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste berichten

EHBO-opleiding 2024

Korte samenvatting Zaterdag 23 maart 13:00 – 16:00 Driesstraat 26, 1982 Elewijt Gratis Vechtsport beoefenen vinden we fantastisch maar zoals

Lees meer »