Coördinatorwissel RVSP

Het Risicovechtsportplatform Vlaanderen verandert van coördinator. Huidig coördinator Els Dom zal vanaf begin november namelijk elders een nieuwe uitdaging aangaan. Tot eind oktober staat zij nog klaar om de werking en in het bijzonder coördinator Fran Vanderstukken te ondersteunen.

Het bestuur dankt Els voor de jarenlange inzet en geeft haar graag nog even het woord: “Tien jaar geleden kreeg ik de kans om als coördinator te werken aan de uitbouw van het Risicovechtsportplatform Vlaanderen. Een bijzondere thematiek en een uniek project. De evolutie en de oprichting van de vzw in 2016 was één van de belangrijke mijlpalen. Ik leerde de vechtsportwereld in Vlaanderen kennen als een uitzonderlijk deel van de sportsector met veel ambitie die de waarden en kansen van de vechtsporten in de maatschappij in het hart draagt. Een sector in volle groei. Met federaties die ondertussen al mooie stappen gezet hebben in hun professionele ontwikkeling en met steeds meer lokale overheden die (risico)vechtsport op de beleidsagenda plaatsen.
Vanuit een grote dankjewel aan alle federatievertegenwoordigers, partners van het platform, artsen van de medische commissie, collega’s, bestuursleden,… kijk ik door de vele fijne en vaak bijzondere ervaringen met veel trots terug op de dynamiek die we samen teweegbrachten. Deze unieke werking zal ongetwijfeld ook in de toekomst zijn vruchten blijven afwerpen. Ik wens Fran Vanderstukken, als RVSP-medewerker met kennis van zaken, alle succes toe in haar nieuwe rol als coördinator.”

Fran werkt inmiddels een tweetal jaar als beleidsmedewerker voor het platform waardoor ze verder kan bouwen op haar ervaringen en kennis. Zij krijgt dan ook het volste vertrouwen van het bestuur om deze taak op zich te nemen. Zij blijft ook coördinator van het project impact op het hoofd dat nog loopt tot eind 2023. Het Risicovechtsportplatform gaat op zoek naar een nieuwe medewerker. De vacature vind je hier.

Contactgegevens Fran Vanderstukken

fran@rvsp.be
+32467074222

deel dit bericht

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laatste berichten