Toelatingsproef instructeur risicovechtsporten

De toelatingsproef zal op 5 februari 2023 doorgaan in Dworp (Sporthal “De Sportschuur”, Kerkstraat 13, 1653 Dworp (Beersel)).

Deelnamevoorwaarden voor de toelatingsproef:

  • De kandidaat toont aan de hand van een gradendiploma aan in het bezit te zijn van een 1ste Dan (zwarte gordel) of een gelijkwaardige graad in de vechtsportdiscipline waarvoor wel een gradenaanduiding bestaat.
  • De kandidaat toont aan over minstens 7 jaar ervaring te beschikken in de vechtsportdiscipline waarvoor geen gradenaanduiding bestaat.
  • Aan de deelname aan de toelatingsproef is een inschrijvingsbedrag van 20,- euro verbonden dat vooraf overgeschreven dient te worden. Je krijgt de nodige gegevens voor de overschrijving na inzending van het formulier.
 

Bekijk ook zeker de Inhoud van de toelatingsproef zodat je goed voorbereid aan de start staat. Wie slaagt in de toelatingsproef mag deelnemen aan de eerste specifieke module. Slagen in deze module geeft dan weer toelating om deel te nemen aan de specifieke modules die daarop volgen. Slaag je (nog) niet in de toelatingsproef, dan kan je de algemene modules al wel volgen indien gewenst (daarvoor neem je dan meteen contact op met de Vlaamse Trainersschool).

Praktische afspraken toelatingsproef en annuleringsvoorwaarden:

  • Nadat je bent ingeschreven, zal het exacte tijdstip waarop je aanwezig moet zijn op 5 februari 2023 minstens één week op voorhand aan je worden gemeld. Bekijk ook zeker de inhoud van de toelatingsproef zodat je goed voorbereid aan de start staat.
  • Bij annulering t.e.m. 28/01/23 wordt het inschrijvingsbedrag volledig terugbetaald.
  • Bij no show of laattijdige annulering (na 28/01/23) wordt het inschrijvingsbedrag volledig gefactureerd.
  • Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.
 

Inschrijven

De inschrijvingen zijn op dit ogenblik gesloten.
 

Vragen?