De meest geweldige vechtsporttrainer!

01 sep 2015

Heeft jouw club een geweldige vechtsporttrainer? Doe dan zeker mee aan de actie van het Risicovechtsportplatform.

De trainer is een zeer belangrijke schakel in de werking van een sportclub. Het Risicovechtsportplatform wil de trainer in de bloemetjes zetten en lanceert in aanloop naar de Dag van de risicovechtsport 2015, die doorgaat op 17 oktober, een nieuwe campagne in de vorm van een Facebookwedstrijd. Bedoeling is daarbij de jongeren ook even te laten stil staan bij hun eigen begeleiding. De Facebookwedstrijd "De meest geweldige vechtsporttrainer" is een actie waarbij de sporter via een filmpje zijn of haar trainer nomineert. De wedstrijd loopt van 5 september tot en met 14 oktober 2015. De deelnemers maken kans op een "geweldige prijs". De trainer van het winnende filmpje ontvangt de trofee van "De meest geweldige vechtsporttrainer".

Maak de actie bekend binnen jouw club en strijd mee voor de eer van de "De meest geweldige vechtsporttrainer". De actie verloopt via de facebookpagina van het Risicovechtsportplatform. Je kan je sporters motiveren door de affiche van de actie op te hangen in jouw club. De affiche kan je hier downloaden.

De winnaars van de actie worden bekend gemaakt op de Dag van de Risicovechtsport. Uit de ingezonden filmpjes worden de vijf filmpjes met de meeste likes weerhouden voor een jury-beoordeling. De jury geeft de filmpjes een score op originaliteit. De persoon die het filmpje met de hoogste score indiende, is de winnaar van de wedstrijd. Bij gelijke stand wint het filmpje met de meeste likes. 

Download hier de affiche van de actie