Vorming vechtsportinfrastructuur

Update: wegens de huidige verstrengde maatregelen wordt deze vorming gewijzigd naar een online gebeuren.

Heb je specifieke vragen omtrent vechtsportinfrastructuur of wil je je laten inspireren door goede voorbeelden? Volg onze vorming infrastructuur op 8 december 2021!

Gemeentelijke sportinfrastructuur breidt geregeld uit en de interesse in vechtsporten neemt toe. Zodoende is de tijd rijp om een vorming rond infrastructuur te organiseren voor alle belanghebbenden van lokale overheden. Tijdens deze vorming bieden we verschillende aspecten omtrent vechtsportinfrastructuur aan en proberen we een antwoord te bieden op eventuele gerichte vragen. 

Datum: Woensdag 8 december van +- 13u00 tot 15u30

Locatie: Digitaal 

Programma:

  • Informeren: We laten de deelnemers goede voorbeelden van (nieuwe) vechtsportinfrastructuur zien aan de hand van beeldmateriaal en laten ook de verantwoordelijken van deze infrastructuren aan het woord om te weten welke keuzes om welke reden gemaakt zijn. Daarnaast voorzien we ook nog een relevante spreker uit de bedrijfswereld.
  • Inspireren: De deelnemers kunnen op voorhand specifieke vragen doorgeven, die kunnen beantwoord worden door een vakexpert.
  • Uitwisselen: Tijdens deze vorming staat tweerichtingsverkeer centraal en hopen we ook vooral van elkaars ideeën en vragen iets te leren. Waar botsen we tegenaan? Wat is een moeilijk gegeven? Welke projecten hebben hun vruchten afgeworpen? Waarom werden welke keuzes gemaakt? Interactie troef! 

Deelnameprijs: Gratis.
 

Lijkt deze vorming relevant voor jouw gemeente of voor je persoonlijke groei als werknemer van de sportdienst, dienst infrastructuur, ...? Schrijf je in via de knop hieronder. 

 

Heb je nog praktische of inhoudelijke vragen? Aarzel niet om contact op te nemen via jana@rvsp.be.

 

Klik hier om je in te schrijven