RVSP helpt op de trefdag Sportparticipatie

Op de tweejaarlijkse trefdag, georganiseerd door het Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid vzw (ISB), krijg je handvaten aangereikt om nog laagdrempeliger te werken en nog meer mensen, ook de minder kansrijke, aan het sporten en bewegen te krijgen in het zwembad, in de sporthal, in de sportclubs en in hun eigen buurt. Sprekers komen je met veel enthousiasme iets vertellen, iets leren of met iets helpen, telkens met veel mogelijkheid voor uitwisseling en netwerking. De focus ligt daarbij op zowel grote als kleine gemeenten, eenmansdiensten en grote teams, doorwinterde sportfunctionarissen en starters.

In 2016 is ook het Risicovechtsportplatform van de partij en vertelt het tussen 10u00 en 11u00 (tijdsblok 1) samen met sportdienst Leuven over de ondersteuning die het platform aan jouw gemeente kan bieden. Els Dom en Jan Van Santvoet gaan daarbij dieper in op hun samenwerking die tot stand kwam over de opvolging van de risicovechtsportevenementen in de stad. De principes (en verschillende tools) die het platform klaarstoomde als hulpmiddel voor de interpretatie van een risicovechtsportevenement komen ook ruim aan bod tijdens deze sessie.

Heb je nog andere vragen over evenementen of clubs? Wil je ook genieten van specifieke ondersteuning? Dan kan je tijdens de lunchpauze ook terecht bij de stand van het platform. van 12u15 tot 13u30 beantwoorden we al je vragen.

Meer informatie en inschrijven