Waarschuwingsbericht

Inschrijving gesloten.

Inschrijvingsformulier toelatingsproef initiator risicovechtsporten 2020

De inschrijving voor de toelatingsproef te Lokeren is inmiddels gesloten. Neem contact op met Els@rvsp.be indien je nog specifieke vragen hebt over de proef.

De toelatingsproef voor de initiator risicovechtsporten 2020 zal doorgaan in Lokeren (Sportzone Poperinge (sportzaal), Ouderdomseweg 3, 8970 Poperinge) op 2 februari 2020. Om deel te kunnen nemen aan de opleiding initiator risicovechtsporten dient elke kandidaat te slagen in deze toelatingsproef. De kandidaat dient via deze proef zijn sporttechnische kennis en vaardigheden aan te tonen. 

Deelnamevoorwaarden voor de toelatingsproef:
  • De kandidaat toont aan over minstens 5 jaar ervaring te beschikken in de vechtsportdiscipline waarvoor geen gradenaanduiding bestaat.
  • De kandidaat toont aan de hand van een gradendiploma aan in het bezit te zijn van een 1ste Dan of een gelijkwaardige graad in de vechtsportdiscipline waarvoor wel een gradenaanduiding bestaat.
  • Aan de deelname aan de toelatingsproef is een inschrijvingsbedrag van 15,- euro verbonden dat vooraf overgeschreven dient te worden. Je krijgt de nodige gegevens voor de overschrijving na inzending van het formulier.

Nadat je bent ingeschreven, zal het exacte tijdstip waarop je aanwezig moet zijn op 2 februari 2020 minstens één week op voorhand aan je worden gemeld. Bekijk ook zeker de inhoud van de toelatingsproef zodat je goed voorbereid aan de start staat.

Annuleringsvoorwaarden:
Bij annulering t.e.m. 24/01/20 wordt het inschrijvingsbedrag volledig terugbetaald.
Bij no show of laattijdige annulering (na 24/01/20) wordt het inschrijvingsbedrag volledig gefactureerd.
Bij inschrijving verklaar je je akkoord met de annuleringsvoorwaarden.

Voor meer informatie kan je steeds contact opnemen met Els Dom (els@rvsp.be).