Aanwezigheid klankbordgroep 3 | Donderdag 8 september 2022

Het engageren voor de klankbordgroep van het impact op het hoofd project is vrijblijvend. We nodigen iedereen uit mee na te denken over de thematiek en zo, via deze tweemaandelijkse online vergadering, het project mee vorm te geven. 

Deze derde klankbordgroep vergadering gaat online door, op donderdag 8 september, tussen 10u00 en 12u00.

 

Algemeen

Derde klankbordgroep

De derde klankbordgroep vergadering gaat online door, op donderdag 8 september, tussen 10u00 en 12u00.

Input project

Op de tweede klankbordgroep werd er voorgesteld een engagementcharter op te stellen en voor te leggen aan Sport Vlaanderen. Dit om de wil om samen na te denken over de thematiek van impact op het hoofd tijdens sportbeoefening te onderlijnen. De inhoud van dit charter wordt in samenspraak met alle ondertekende federaties bepaald. In het tekstvak hieronder kan je aangeven wat je in het charter zou willen vermeld zien. Mits je niet achter het idee van een engagementcharter staat, kan je hieronder verduidelijken waarom dat het geval is.
Sta je achter het idee van een charter opstellen? Alle insteken en ideeën betreffende de inhoud van dit charter zijn hier welkom. Deze input wordt dan verzameld om een eerste versie van het charter op te stellen, dat zou worden voorgelegd op de volgende klankbordgroep. Sta je niet achter het idee van een charter opstellen? Vertel ons hier waarom je dit geen goed idee vindt.
'Sport slim, bescherm je hoofd. Het is geen breinbreker.' Op de tweede klankbordgroep werd dit als eindboodschap bij de promotieactie rond hoofdbescherming voorgesteld. Vind je dit een goed voorstel? In het volgende tekstvak kan je een andere suggestie.
Geef ons hier jouw suggestie mee. Alle andere suggesties of bedenkingen bij deze promotieactie zijn hier zeker ook welkom.
Indien je bijkomend vragen of insteken hebt, dan kan deze hier kwijt. Formuleer je je vraag of input liever in een e-mail? Richt je dan tot info@impactophethoofd.be.